AFSPRAAK MAKEN

Voor het maken van een afspraak kunt u mij bellen op alle werkdagen van 12.00 tot 13.00 uur of tussen 17.00 en 19.00 uur. U kunt ook een bericht inspreken, dan wordt u teruggebeld. 

Telefoon: +31 (0)316 33 33 83 
Mobiel: +31 (0)6 10 78 60 31 

Hebt u problemen met uw voeten? Wilt u iets onder mijn aandacht brengen? U kunt mij dan mailen en kunt eventueel een foto bijsluiten van uw voet(en) met een duidelijke omschrijving van uw probleem. Ik zal zo snel mogelijk uw mail beantwoorden.

klik op het mail-icoon om mij een mail te sturen.Thumbnail Image 1

PRAKTIJK
FOLDER

Als u vragen heeft of u wilt zich verdiepen in mijn specialisatie lees dan mijn folders. U kunt deze digitaal lezen en mocht u een papieren versie prettiger vinden kunt u de digitale versie uitprinten.

Praktijkfolder 2018

OVV folder

Thumbnail Image 1

PRAKTIJK
VOORWAARDEN

Om goede zorg te kunnen blijven leveren heb ik een goede samenwerking met de patiënt nodig. De praktijkvoorwaarden maken onderdeel uit van de behandeling tussen patiënt en medisch pedicure.

Praktijkvoorwaarden

Bedrijfsgegevens

Thumbnail Image 1

BRANCHE
VERENIGING

Ik ben als gediplomeerd pedicure aangesloten bij diverse brancheverenigingen. Zorgverzekeraars, ketenpartners en consumenten verlangen van pedicures dat ze hun kennis en vaardigheden op peil houden.

Brancheverenigingen

Mijn CV