BRANCHEVERENIGINGEN

Ik ben als gediplomeerd medisch pedicure aangesloten bij de beroepsvereniging NMMV en bij diverse brancheverenigingen. De beroepsvereniging NMMV is voor de medisch pedicure met een rijksoverheid erkend diploma. Provoet is een branchevereniging die opkomt voor professionals in paramedische voetzorg. De vereniging LaserCare is opgericht om de krachten te bundelen en een platform te bieden voor iedereen die informatie over lowlevel lasertherapie wil bekijken. Klik op het logo om naar de website van de vereniging te gaan.
Placeholder image

Thumbnail Image 1

PRAKTIJK
FOLDER

Als u vragen heeft of u wilt zich verdiepen in mijn specialisatie lees dan mijn folders. U kunt deze digitaal lezen en mocht u een papieren versie prettiger vinden kunt u de digitale versie uitprinten.

Praktijkfolder 2018

OVV folder

Thumbnail Image 1

PRAKTIJK
VOORWAARDEN

Om goede zorg te kunnen blijven leveren heb ik een goede samenwerking met de patiënt nodig. De praktijkvoorwaarden maken onderdeel uit van de behandeling tussen patiënt en medisch pedicure.

Praktijkvoorwaarden

Bedrijfsgegevens

Thumbnail Image 1

BRANCHE
VERENIGING

Ik ben als gediplomeerd pedicure aangesloten bij diverse brancheverenigingen. Zorgverzekeraars, ketenpartners en consumenten verlangen van pedicures dat ze hun kennis en vaardigheden op peil houden.

Brancheverenigingen

Mijn CV