MIJN PRAKTIJK

Voetzorg Voet op Stap is een professioneel en sfeervolle ingerichte praktijk. De praktijk is rolstoelvriendelijk en ligt aan de rand van het dorp Pannerden. Er is voldoende parkeergelegenheid en de praktijk is voorzien van airconditioning. Wat u van mij mag verwachten is een persoonlijke en professionele benadering en een resultaatgerichte behandeling. Ik blijf investeren in bijscholing en in de samenwerking van de ketenzorg voor de diabetische voet. Ik maak gebruik van de meest moderne apparatuur want de techniek staat ook in onze branche niet stil. Met deze apparatuur kunnen vele problemen pijnloos en veilig worden behandeld. Ik ben werkzaam als medisch pedicure, oncologisch voetzorgverlener en voetreflexzone therapeut. Ook voor diverse therapieën, voetverzorging en manicure bent u bij mij aan het juiste adres. Leg uw voeten in mijn handen. Voet op Stap is samen op weg naar herstel.

Placeholder imagePlaceholder image

Thumbnail Image 1

PRAKTIJK
FOLDER

Als u vragen heeft of u wilt zich verdiepen in mijn specialisatie lees dan mijn folders. U kunt deze digitaal lezen en mocht u een papieren versie prettiger vinden kunt u de digitale versie uitprinten.

Praktijkfolder 2018

OVV folder

Thumbnail Image 1

PRAKTIJK
VOORWAARDEN

Om goede zorg te kunnen blijven leveren heb ik een goede samenwerking met de patiënt nodig. De praktijkvoorwaarden maken onderdeel uit van de behandeling tussen patiënt en medisch pedicure.

Praktijkvoorwaarden

Bedrijfsgegevens

Thumbnail Image 1

BRANCHE
VERENIGING

Ik ben als gediplomeerd pedicure aangesloten bij diverse brancheverenigingen. Zorgverzekeraars, ketenpartners en consumenten verlangen van pedicures dat ze hun kennis en vaardigheden op peil houden.

Brancheverenigingen

Mijn CV