SPECIALISME

Voetzorg kunt u zien als verzorging van uw lichaam. Door een bezoek te brengen aan de medisch pedicure behoudt u uw voeten in goede vorm. Dit helpt bovendien om klachten te voorkomen. Als u klachten hebt, raad ik u aan niet te lang te wachten met het maken van een afspraak. De meeste voetproblemen zijn op te lossen en ik als medisch pedicure kan daar vaak een belangrijke bijdrage aan leveren. De medisch pedicure kan u niet alleen van al ontstane ongemakken verlossen, maar werkt ook preventief.

De medisch pedicure van vandaag is een goed opgeleide vakvrouw (of -man) die u hierover uitgebreid kan adviseren. Niet alleen over de manier waarop zij uw voeten het beste kan verzorgen, maar ook over de aanschaf van schoenen of over uw lichaamshouding. Daarnaast kan zij klachten of aandoeningen signaleren die mogelijk behandeling behoeven door een arts of een andere discipline.

Voor een overzicht van mijn specialisatie zie mijn folders.

Thumbnail Image 1

PRAKTIJK
FOLDER

Als u vragen heeft of u wilt zich verdiepen in mijn specialisatie lees dan mijn folders. U kunt deze digitaal lezen en mocht u een papieren versie prettiger vinden kunt u de digitale versie uitprinten.

Praktijkfolder 2018

OVV folder

Thumbnail Image 1

PRAKTIJK
VOORWAARDEN

Om goede zorg te kunnen blijven leveren heb ik een goede samenwerking met de patiënt nodig. De praktijkvoorwaarden maken onderdeel uit van de behandeling tussen patiënt en medisch pedicure.

Praktijkvoorwaarden

Bedrijfsgegevens

Thumbnail Image 1

BRANCHE
VERENIGING

Ik ben als gediplomeerd pedicure aangesloten bij diverse brancheverenigingen. Zorgverzekeraars, ketenpartners en consumenten verlangen van pedicures dat ze hun kennis en vaardigheden op peil houden.

Brancheverenigingen

Mijn CV